Praktijk Lessen

 

De praktijklessen worden gegeven volgens methodische instructie en zijn de perfecte voorbereiding voor het CBR examen. In principe heb je altijd dezelfde instructeur, maar in geval van ziekte van de instructeur zijn drie, ervaren en volledig gediplomeerde, instructeurs/instructrices aanwezig om de instructeur te vervangen. Er wordt gewerkt met het Plango rijschoolprogramma dat ons in staat stelt om afspraken in de auto te maken en je vorderingen bij te houden. Het is zelfs mogelijk om thuis via het internet alles over je rijopleiding te bekijken. Als je een les afspreekt krijg je een bevestigingsmail en de dag voor de les een reminder op je telefoon. Afspraak vergeten kan niet meer. Je kunt ook de plango app downloaden zodat je alle afspraken kunt zien in heden, verleden en toekomst. Je krijgt hiervoor van ons een toegangscode toegestuurd. Deze app werkt op ios en android

 

 

Wij maken gebruik van een nieuwe Mazda cx3 GT Luxury voor het geven van de rijlessen. Wederom hebben wij gekozen voor een benzinemotor. Benzinemotoren hebben een veel rustigere loop dan diesels. Minder motorgeluid en nog veel belangrijker deze soepele 2 liter benzinemotor kan zeer lage snelheden rijden stationair in de tweede versnelling. Hierdoor krijgt u veel meer tijd op kruisingen om te kijken en anticiperen op het overige verkeer. De auto holt niet door.

 

 

 Deze auto is van alle gemakken voorzien.

Airconditioning met klimaatbeheersing.      

Head up display. Geeft werkelijk gereden snelheid en maximumsnelheid weer. Verkeersborden worden gelezen.

full ledverlichting ook de koplampen.

parkeersensoren

achteruitrijcamera.

Keep your lane sensoren                                                                                                                          

dode hoeksensoren

stuurverstelling

elektrisch verstelbare stoel in vol leer met stoelverwarming.

stoelverwarming

snelheidswaarschuwing

ultra modern navigatie systeem

moderne overzichtelijke cockpit.

 

Alle moderne hulpmiddelen zijn sinds 2016 toegestaan in examenauto`s. Deze hulpmiddelen, ADAS genoemd, mogen door leerling gebruikt worden als de leerling dit wil. ADAS is een ontwikkeling op weg naar de volledig zelfrijdende auto. CBR is van mening dat nu al begonnen moet worden met wennen aan rijden met deze systemen.

Winterbanden in het winterseizoen.

Enz. enz.

Kortom een uiterst complete, betrouwbare, veilige en hoge kwaliteit leswagen.

                

                                                                                                

 

Contact Informatie

Telefoon Nummer: 0486411727   CBR registratie nummer: 7145Z1
Mobiel Nummer: 0653734216   KVK Nummer: 16052750
Adres: Kerkstraat 10   BTW Nummer: NL805117179B01
Postcode: 5357PH Overlangel   Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.